Poznati beogradski gastro koncept stiže i u Hrvatsku

Bez autora
Jan 23 2022

Nakon pet godina poslovanja poznati beogradski gastro koncept Ferdinand knedle ušao je u drugu fazu razvoja koja podrazumijeva širenje na nova tržišta putem franšize.

Prvi franšizni ugovor potpisan je s partnerskom tvrtkom za tržište Hrvatske, čime je planirano otvaranje 1+1 prodavaonice u Zagrebu tijekom 2022. godine.

– Ljubitelji knedli bit će u mogućnosti uživati u Ferdinand knedlama u centru grada već krajem veljače, navodi se.

Pored prvog franšiznog ugovora, Ferdinand knedle otvaraju i vlastiti proizvodni pogon u Samoboru u Hrvatskoj, čime se proširuju kapaciteti koji bi dugoročno mogli zadovoljiti dalje planove brenda po pitanju otvaranja novih prodavaonica, ali i širenja na nove zemlje članice EU – poručuju iz Ferdinand knedli.

Svoju prepoznatljivost brend bazira na kvalitetu proizvoda koji se osigurava korištenjem najkvalitetnijih lokalnih sirovina, kao i upotrebom najfinijih belgijskih čokolada, prvoklasnog voća, kremova i posipa.

Ferdinand knedle, obiteljski biznis iza kojeg stoji Nikola Nedeljković, trenutno imaju četiri prodajna mjesta u Beogradu. Prvu trgovina u Beogradu otvorena je u studenom 2016. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik